Publicaciones

Jridi, M.; Sellimi, S.; Lassoued, K.B.; Beltaief, S.; Souissi, N.; Mora, L.; Toldra, F.; Elfeki, A.; Nasri, M.; Nasri, R. (2017)
Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects vol. 512, págs. 71 - 79
Oliver-Meseguer, J.; Dominguez, I.; Gavara, R.; Dom?ch-Carb??.; Gonz?z-Calbet, J.M.; Leyva-P?z, A.; Corma, A. (2017)
CHEM. COMMUN. vol. 53, nº 6, págs. 1116 - 1119
Jad?Piedra, C.; Alc?ara, C.; Monedero, V.; Z??a, M.; V?z, D.; Devesa, V. (2017)
Food Chemistry vol. 228, págs. 158 - 166
Morell, P.; Chen, J.; Fiszman, S. (2017)
Food & function vol. 8, nº 2, págs. 545 - 553
Castro-Mayorga, J.L.; Fabra, M.J.; Pourrahimi, A.M.; Olsson, R.T.; Lagaron, J.M. (2017)
Food and Bioproducts Processing: Transactions of the Institution of of Chemical Engineers, Part C vol. 101, págs. 32 - 44
Garc?R?, E.; Morard, M.; Parts, L.; Liti, G.; Guillam??J.M. (2017)
BMC Genomics
Ballester-Tom? L.; Prieto, J.A.; Gil, J.V.; Baeza, M.; Randez-Gil, F. (2017)
International journal of food microbiology vol. 245, págs. 59 - 65
Cronj?P.J.R.; Zacar?, L.; Alf?z, F. (2017)
Postharvest Biology and Technology vol. 123, págs. 77 - 82
Castellanos, D.A.; Mendoza, R.; Gavara, R.; Herrera, A.O. (2017)
International Journal of Food Properties vol. 20, nº 2, págs. 333 - 349
Espert, M.; Borreani, J.; Hernando, I.; Quiles, A.; Salvador, A.; Sanz, T. (2017)
Food Hydrocolloids vol. 69, págs. 76 - 85
Erbay, E.A.; Da?ekin, B.B.(.; T?? M.; Ye?lsu, A.F.; Torres-Giner, S. (2017)
LWT - Food Science and Tecnology vol. 78, págs. 340 - 351
Mitterer Dalto?M.L.; Breda, L.S.; Belusso, A.C.; Nogueira, B.A.; Rodrigues, D.P.; Fiszman, S.; Varela, P. (2017)
Food Quality and Preference vol. 57, págs. 87 - 96
Peris, D.; Arias, A.; Orli? S.; Belloch, C.; P?z-Trav? L.; Querol, A.; Barrio, E. (2017)
Molecular Phylogenetics and Evolution vol. 108, págs. 49 - 60
Collar, C.; Conte, P. (2017)
Journal of Food Science and Technology International vol. 23, nº 1, págs. 24 - 35