Publicaciones

García-Moreno, P.J.; Pelayo, A.; Yu, S.; Busolo, M.; Lagaron, J.M.; Chronakis, I.S.; Jacobsen, C. (2018)
Journal of Food Engineering vol. 231, págs. 42 - 53
Gallego, M.; Mora, L.; Toldrá, F. (2018)
Food Chemistry vol. 258, págs. 8 - 15
Moayedi, A.; Mora, L.; Aristoy, M.C.; Safari, M.; Hashemi, M.; Toldrá, F. (2018)
Food Chemistry vol. 250, págs. 180 - 187
Fabra, M.J.; Falcó, I.; Randazzo, W.; Sánchez, G.; López-Rubio, A. (2018)
Food Hydrocolloids vol. 81, págs. 96 - 103
Campuzano, A.; Rosell, C.M.; Cornejo, F. (2018)
Food Chemistry vol. 256, págs. 11 - 17
Ben Slama-Ben Salem, R.; Ktari, N.; Bkhairia, I.; Nasri, R.; Mora, L.; Kallel, R.; Hamdi, S.; Jamoussi, K.; Boudaouara, T.; El-Feki, A.; Toldrá, F.; Nasri, M. (2018)
Food Research International vol. 106, págs. 952 - 963
Flandroy, L.; Poutahidis, T.; Berg, G.; Clarke, G.; Dao, M.C.; Decaestecker, E.; Furman, E.; Haahtela, T.; Massart, S.; Plovier, H.; Sanz, Y.; Rook, G. (2018)
Science of the Total Environment vol. 627, págs. 1018 - 1038
Chiocchetti, G.M.; Vélez, D.; Devesa, V. (2018)
Toxicology Letters vol. 286, págs. 80 - 88
Mora, L.; Gallego, M.; Toldrá, F. (2018)
Current Opinion in Food Science vol. 22, págs. 22 - 27
Gómez-Mascaraque, L.G.; Llavata-Cabrero, B.; Martínez-Sanz, M.; Fabra, M.J.; López-Rubio, A. (2018)
Journal of Colloid and Interface Science vol. 517, págs. 113 - 123
Mulders, R.J.; de Git, K.C.G.; Schéle, E.; Dickson, S.L.; Sanz, Y.; Adan, R.A.H. (2018)
Obesity Reviews vol. 19, nº 4, págs. 435 - 451
Randazzo, W.; Piqueras, J.; Rodríguez-Díaz, J.; Aznar, R.; Sánchez, G. (2018)
Journal of Applied Microbiology vol. 124, nº 4, págs. 958 - 964
Peris, D.; Pérez-Torrado, R.; Hittinger, C.T.; Barrio, E.; Querol, A. (2018)
Yeast vol. 35, nº 1, págs. 51 - 69
Fabra, M.J.; Martínez-Sanz, M.; Gómez-Mascaraque, L.G.; Gavara, R.; López-Rubio, A. (2018)
Carbohydrate Polymers vol. 186, págs. 184 - 191
Falcó, I.; Randazzo, W.; Gómez-Mascaraque, L.G.; Aznar, R.; López-Rubio, A.; Sánchez, G. (2018)
Food Control vol. 84, págs. 485 - 492