Publicaciones

Valdez, María Inés; Garcia, Jennifer; Ubeda-Manzanaro, Maria; Martinez, Antonio; Rodrigo, Dolores (2022)
Food Microbiology vol. 107, págs. 104077 -
Xiao, Chuqiao; Toldra, Fidel; Zhao, Mouming; Zhou, Feibai; Luo, Donghui; Jia, Ruibo; Mora, Leticia (2022)
Food Research International
Santamaria, María; Montes, Leticia; Garzón, Raquel; Moreira, R.; Rosell, Cristina M. (2022)
Food & Function
Calvo-Lerma, Joaquim; Bueno-Llamoga, Pierre; Bauerl, Christine; Cortes-Macias, Erika; Selma-Royo, Marta; Perez-Cano, Francisco; Lerin, Carles; Martinez-Costa, Cecilia; Collado, Maria Carmen (2022)
Nutrients vol. 14, nº 10, págs. 2117 -
Selma-Royo, M.; González, S.; Gueimonde, M.; Chang, Melinda; Fürst, Annalee; Martínez-Costa, Cecilia; Bode, L.; Collado, M.C. (2016)
Molecular Nutrition and Food Research
Costa, Rosa; Alberola, Juan; Olea, Beatriz; Gozalbo-Rovira, Roberto; Gimenez, Estela; Cuevas-Ferrando, Enric; Torres, Ignacio; Albert, Eliseo; Carbonell, Nieves; Ferreres, Jose; Sanchez, Gloria; Rodriguez-Diaz, Jesus; Blasco, Maria Luisa; Navarro, David (2022)
Scientific Reports vol. 12, nº 1, págs. 8273 -
Aleixandre, Andrea; Gisbert, Mauro; Sineiro, Jorge; Moreira, Ramon; Rosell, Cristina M. (2022)
Journal of Food Science
García-Ríos, E.; Alonso-del-Real, J.; Lip, K.Y.F.; Pinheiro, Tania; Teixeira, José; van Gulik, Walter; Domingues, Lucília; Querol, A.; Guillamón, J.M. (2022)
Genomics vol. 114, nº 4, págs. 110386 -
Zhou, J.; Wang, M.; Carrillo, C.; Hassoun, Abdo; Collado, M.C.; Barba, F.J. (2020)
Current Opinion in Food Science vol. 46, págs. 100848 -
Márquez-Lázaro, J.P.; Mora, L.; Méndez-Cuadro, D.; Rodríguez-Cavallo, E.; Toldrá, F. (2022)
Journal of Food Composition and Analysis vol. 111, págs. 104622 -
Martínez, S.; Espert, M.; Salvador, A.; Sanz, T. (2022)
Food Hydrocolloids vol. 131, págs. 107793 -
Xing, Lujuan; Fu, Lijuan; Toldrá, Fidel; Teng, Shuang; Yin, Yantao; Zhang, Wangang (2022)
International Journal of Food Science and Technology
Tomadoni, Bárbara; Fabra, María José; López-Rubio, Amparo (2022)
Trends in Food Science & Technology vol. 125, págs. 114 - 125
Smili, H.; Boudida, Y.; Becila, S.; Babelhadj, Baaissa; Idder, Messaouda; Chehma, Abdelmajid; Adamou, Abdelkader; Boudjellal, Abdelghani; Sentandreu, M.A.; Ouali, A. (2022)
Food Science and Technology International