Publicaciones

Jridi, M.; Sellimi, S.; Lassoued, K.B.; Beltaief, S.; Souissi, N.; Mora, L.; Toldra, F.; Elfeki, A.; Nasri, M.; Nasri, R. (2017)
Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects vol. 512, págs. 71 - 79
Oliver-Meseguer, J.; Dominguez, I.; Gavara, R.; Dom?ch-Carb??.; Gonz?z-Calbet, J.M.; Leyva-P?z, A.; Corma, A. (2017)
CHEM. COMMUN. vol. 53, nº 6, págs. 1116 - 1119
Jad?Piedra, C.; Alc?ara, C.; Monedero, V.; Z??a, M.; V?z, D.; Devesa, V. (2017)
Food Chemistry vol. 228, págs. 158 - 166
Ballester-Tom? L.; Prieto, J.A.; Gil, J.V.; Baeza, M.; Randez-Gil, F. (2017)
International journal of food microbiology vol. 245, págs. 59 - 65
Cronj?P.J.R.; Zacar?, L.; Alf?z, F. (2017)
Postharvest Biology and Technology vol. 123, págs. 77 - 82
Peris, D.; Arias, A.; Orli? S.; Belloch, C.; P?z-Trav? L.; Querol, A.; Barrio, E. (2017)
Molecular Phylogenetics and Evolution vol. 108, págs. 49 - 60
Collar, C.; Conte, P. (2017)
Journal of Food Science and Technology International vol. 23, nº 1, págs. 24 - 35
Ballester-Tom? L.; Prieto, J.A.; Alepuz, P.; Gonz?z, A.; Garre, E.; Randez-Gil, F. (2017)
Biochimica et Biophysica Acta - Molecular Cell Research vol. 1864, nº 2, págs. 314 - 323
Bidart, G.N.; Rodr?ez-D?, J.; Palomino-Sch?lein, M.; Monedero, V.; Yebra, M.J. (2017)
Applied Microbiology and Biotechnology vol. 101, nº 1, págs. 205 - 215
Echegoyen, Y.; Fabra, M.J.; Castro-Mayorga, J.L.; Cherpinski, A.; Lagaron, J.M. (2017)
Trends in Food Science and Technology vol. 60, págs. 71 - 79
Kolosova, A.; Maximova, K.; Eremin, S.A.; Zherdev, A.V.; Mercader, J.V.; Abad-Fuentes, A.; Dzantiev, B.B. (2017)
Talanta vol. 162, págs. 495 - 504
Alos, E.; Martinez-Fuentes, A.; Reig, C.; Mesejo, C.; Rodrigo, M.J.; Agust?M.; Zacar?, L. (2017)
Journal of Plant Physiology vol. 210, págs. 64 - 71
Balaguera-L??, H.E.; Espinal-Ruiz, M.; Zacar?, L.; Herrera, A.O. (2017)
Journal of Food Science and Technology International vol. 23, nº 1, págs. 86 - 96
Calvo, L.; Toldr?F.; Rodr?ez, A.I.; L??-Bote, C.; Rey, A.I. (2017)
Food Science & Nutrition vol. 5, nº 1, págs. 94 - 102
Benavent-Gil, Y.; Rosell, C.M. (2017)
Carbohydrate Polymers vol. 157, págs. 533 - 540