Latest Publications

García-Torres, S.; Cabeza de Vaca, M.; Tejerina, D.; Romero-Fernández, M.P.; Ortiz, A.; Franco, D.; Sentandreu, M.A.; Oliván, M. (2021)
Animals vol. 11, nº 8, págs. 2291 -
Talens-Perales, D.; Jiménez-Ortega, E.; Sánchez-Torres, P.; Sanz-Aparicio, J.; Polaina, J. (2021)
Computational and Structural Biotechnology Journal vol. 19, págs. 2676 - 2686
Gozalbo-Rovira, R.; Santiso-Bellón, C.; Buesa, J.; Rubio-del-Campo, A.; Vila-Vicent, S.; Muñoz, C.; Yebra, M.J.; Monedero, V.; Rodríguez-Díaz, J. (2018)
Biomedicines vol. 9, nº 7, págs. 849 -
Sorribes-Dauden, R.; Martínez-Pastor, M.T.; Puig, S. (2021)
Genes vol. 12, nº 8, págs. 1120 -
Prieto, Cristina; Evtoski, Zoran; Pardo-Figuerez, María; Hrakovsky, J.; Lagarón, José M. (2021)
Molecular Pharmaceutics vol. 18, nº 8, págs. 2947 - 2958
Aragón-Gutiérrez, A.; Heras-Mozos, R.; Gallur, M.; López, D.; Gavara, R.; Hernández-Muñoz, P. (2021)
Foods vol. 10, nº 7, págs. 1591 -
Callejón-Leblic, Belén.; Selma-Royo, Marta; Collado, M.Carmen; Abril, Nieves; García-Barrera, Tamara (2021)
Journal of Agricultural and Food Chemistry vol. 69, nº 27, págs. 7652 - 7662
Gómez-Mascaraque, L.G.; Martínez-Sanz, M.; Martínez-López, R.; Martínez-Abad, Antonio; Panikuttira, B.;López-Rubio, Amparo; Tuohy, M.G.; Hogan, S.A.; Brodkorb, A. (2021)
Current Research in Food Science vol. 4, págs. 354 - 364
Settier-Ramírez, Laura; López-Carballo, Gracia; Gavara, Rafael; Hernández-Muñoz, Pilar (2021)
Food Hydrocolloids vol. 121, págs. 107012 -
Acosta-Estrada, Beatriz A.; Reyes, Alicia; Rosell, Cristina M.; Rodrigo, Dolores; Ibarra-Herrera, Celeste C. (2021)
Frontiers in Nutrition vol. 8, págs. 687712 -
Pina-Pérez, M.Consuelo; Rodrigo, Dolores; Ellert, Christoph ; Beyrer, Michael (2021)
Frontiers in Bioengineering and Biotechnology vol. 9, págs. 644177 -
Larroya, Ana; Pantoja, Jorge; Codoñer-Franch Pilar; Cenit, M. Carmen (2021)
Frontiers in Pediatry vol. 9, págs. 705859 -
Flores, Mónica; Piornos, José A. (2021)
Meat Science vol. 182, págs. 108636 -
Coll-Brasas, E.; Laguna, L.; Tárrega, A.; Arnau, J.; Claret, A.; Fulladosa, E. (2021)
LWT vol. 145, págs. 111272 -
Riquelme, N.; Laguna, L.; Tárrega, A.; Robert, P.; Arancibia, C. (2021)
Food Research International vol. 147, págs. 110558 -