Latest Publications

Olivares, Marta; Flor-Duro, Alejandra; Sanz, Yolanda (2021)
Current Opinion In Clinical Nutrition And Metabolic Care vol. 24, nº 6, págs. 536 - 542
Rey, F.; Zacarias, L.; Rodrigo, M.J. (2020)
Frontiers in Plant Science vol. 12, págs. 743993 -
Aleixandre, Andrea; Gil, Jose Vicente; Sineiro, Jorge; Rosell, Cristina M. (2022)
Food Chemistry vol. 372, págs. 131231 -
Romero, P.; Lafuente, M.T. (2022)
Food Chemistry vol. 372, págs. 131320 -
González-Bosch, C.; Boorman, E.; Zunszain, P.A.; Mann, G.E. (2021)
Redox Biology vol. 47, págs. 102165 -
Romero, P.; Gabrielli, A.; Sampedro, R.; Perea- García, A.; Puig, S.; Lafuente, M.T. (2021)
International Journal of Biological Macromolecules vol. 192, págs. 600 - 610
Beldarrain, L.R.; Morán, L.; Sentandreu, M.Á.; Barron, L.J.R.; Aldai, N. (2022)
Meat Science vol. 184, págs. 108692 -
Guzzardi, M.A.; La Rosa, F.; Campani, D.; Cacciato Insilla, A.; De Sena, V.; Panetta, D.; Brunetto, M.R.; Bonino, F.; Collado, M.C.; Iozzo, P. (2021)
Nutrients vol. 13, nº 10, págs. 3438 -
Lafuente, M.T.; Romero, P.; González-Candelas, L. (2021)
Foods vol. 10, nº 9, págs. 2196 -
Sánchez Torres, Paloma (2021)
Journal of Fungi vol. 7, nº 9, págs. 783 -
Heras-Mozos, R.; García-Moreno, A.; Monedero-Prieto, M.; Tone, AM; Higueras, L.; Hernández-Muñoz, P.; Gavara, R. (2021)
Foods vol. 10, nº 9, págs. 2166 -
Tarancón, P.; Tárrega, A.; González, M.; Besada, C. (2021)
Foods vol. 10, nº 9, págs. 2188 -
Romero, P.; Lafuente, M.T. (2021)
International Journal of Molecular Sciences vol. 22, nº 19, págs. 10242 -
Méndez, D.A.; Fabra, M.J.; Odriozola-Serrano, I.; Martín Belloso, O.; Salvia Trujillo, L.; López-Rubio, A.; Martínez-Abad, A. (2022)
Food Hydrocolloids vol. 123, págs. 107066 -
Cuevas-Ferrando, Enric; Randazzo, Walter; Pérez-Cataluña, Alba; Falcó, Irene; Navarro, D.; Martín Latil, S.; Díaz Reolid, A.;Girón Guzmán, I.; Allende, Ana; Sánchez, Gloria (2021)
Scientific Reports vol. 11, págs. 18120 -