Latest Publications

Riquelme, N.; Laguna, L.; Tárrega, A.; Robert, P.; Arancibia, C. (2021)
Food Research International vol. 147, págs. 110558 -
Lazo-Vélez, M.A.; Garzon, R.; Guardado-Félix, D.; Serna-Saldivar, S.O.; Rosell, C.M. (2021)
LWT vol. 150, págs. 112082 -
Carrasco-Sandoval, J.; Aranda-Bustos, M.; Henríquez-Aedo, K.; López-Rubio, A.; Fabra, M.J. (2021)
LWT vol. 149, págs. 112024 -
Meléndez‐Rodríguez, B.; Torres‐Giner, S.; Zavagna, L.; Sammon, C.; Cabedo, L.; Prieto, C.; Lagarón, J.M. (2021)
Polymers vol. 13, págs. 2061 -
Benito-González, Isaac; López-Rubio, Amparo; Galarza-Jiménez, P; Martínez-Sanz, Marta (2021)
International Journal of Biological Macromolecules vol. 185, págs. 654 - 663
Su, Y.; Heras, J.M.; Gamero, A.; Querol, A.; Guillamón, J.M. (2021)
Journal of Agricultural and Food Chemistry vol. 69, nº 21, págs. 6022 - 6031
Marušić Radovčić, N.; Poljanec, I.; Petričević, S.; Mora, L.; Medić, H. (2021)
Foods vol. 10, nº 6, págs. 1228 -
Aleixandre, A.; Benavent-Gil, Y.; Moreira, R.; Rosell, C.M. (2021)
Food Hydrocolloids vol. 109, págs. 106909 -
Toldrá, F.; Mora, L. (2021)
Foods vol. 10, nº 6, págs. 1186 -
Mantziari, A.; Mannila, E.; Collado, M.C.; Salminen, S.; Gómez‐Gallego, C. (2021)
Microorganisms vol. 9, nº 6, págs. 1239 -
Ruiz-Rico, M.; García-Ríos, E.; Barat, J.M.; Guillamón, J.M. (2021)
LWT vol. 149, págs. 111783 -
Espert, M.; Hernández, M.J.; Sanz, T.; Salvador, A. (2021)
Food Hydrocolloids vol. 120, págs. 106917 -
Fabersani, E.; Portune, K.; Campillo, I.; Lopez-Almela I.; la Paz S.M.-D.; Romani-Perez M.; Benítez-Páez, A.; Sanz, Y. (2021)
Scientific Reports vol. 11, págs. 11788 -
Romero, A.M.; Martínez‐pastor, M.T.; Puig, S. (2021)
Microorganisms vol. 9, nº 5, págs. 1058 -
Lairón-Peris M.; Routledge SJ.; Linney JA.; Alonso-del-Real J.; Spickett, C.M.; Pitt AR.; Guillamon JM.; Barrio E.; Goddard AD; Querol, A. (2021)
Applied and Environmental Microbiology vol. 87, nº 12, págs. e0044021 -