Latest Publications

García-Ríos, Esstefáni; Guillamón, José Manuel (2022)
Microorganisms vol. 10, nº 09, págs. 1811 -
Prieto, C.; Talón, E.; Noreña, C.Z.; Lagarón, J.M. (2022)
Nanomaterials vol. 12, nº 18, págs. 3096 -
Márquez, P.; Patiño Vidal, C.; Pereira, A.; Vivas, L.; Palma, J.L.; López de Dicastillo, C.; Escrig, J. (2022)
Nanomaterials vol. 12, nº 18, págs. 3180 -
Santiso-Bellón, C.; Gozalbo-Rovira, R.; Buesa, J.; Rubio-del-Campo, A.; Peña-Gil, N.; Navarro-Lleó, N.; Cárcamo-Calvo, R.; Yebra, M.J.; Monedero, V.; Rodríguez-Díaz, J. (2022)
International Journal Of Molecular Sciences vol. 23, nº 18, págs. 10643 -
Gasparre, N.; van den Berg, M.; Oosterlinck, F.; Sein, A. (2022)
Molecules vol. 27, nº 18, págs. 5855 -
Cornejo, F.; Maldonado-Alvarado, P.; Palacios-Ponce, S.; Hugo, D.; Rosell, C.M. (2022)
Molecules vol. 27, nº 18, págs. 6098 -
Méndez, D.A.; Martínez-Abad, A.; Martínez-Sanz, M.; López-Rubio, A.; Fabra, M.J. (2023)
Food Hydrocolloids vol. 135, págs. 108119 -
Bączek, N.; Haros, C.M.; Wronkowska, M. (2022)
European Food Research and Technology
Talens-Perales, D.; Nicolau-Sanus, M.; Polaina, J.; Daròs, J.-A. (2022)
Scientific Reports vol. 12, nº 1, págs. 15743 -
Falcó, I.; Randazzo, W.; Pérez, A.; Martínez, A.; Rodrigo, D.; Sánchez, G. (2023)
Food Control vol. 144, págs. 109384 -
Valero Abad, A.; Manzanares, P.; Marcos, J.F.; Martínez-Culebras, P.V. (2023)
Food Microbiology vol. 109, págs. 104142 -
Pérez-Bassart, Z.; Fabra, M.J.; Martínez-Abad, A.; López-Rubio, A. (2023)
Food Chemistry vol. 402, págs. 134207 -
Aragón-Gutiérrez, A.; Heras-Mozos, R.; Montesinos, A.; Gallur, M.; López, D.; Gavara, R.; Hernández-Muñoz, P. (2022)
Polymers vol. 14, nº 16, págs. 3405 -
Zhou, J.; Wang, M.; Bäuerl, C.; Cortés-Macías, E.; Calvo-Lerma, J.; Collado, M.; Barba, F.J. (2022)
Food Chemistry vol. 401, págs. 134083 -
Moya-Gonzálvez, E.M.; Peña-Gil, N.; Rubio-Del-Campo, A.; Coll Marqués, J.; Gozalbo Rovira, R.; Monedero,V.; Rodríguez-Díaz, J.; Yebra, M.J. (2022)
Microbiology spectrum vol. 10, nº 4, págs. e0177522 -