López-de-Dicastillo, C.; Velásquez, E.; Rojas, A.; Higueras,L.; Hernández-Muñoz, P.; Gavara, R. (2025)
Food Packaging and Shelf Life
Ruiz-Zambrano, Nidia Leticia; Gasparre, Nicola; Pérez-Carrillo, Esther; Rosell, Cristina M. (2025)
International Journal of Food Science and Technology
Basar, Ahmet O.; Prieto, Cristina; Cabedo, Luis; Lagarón, Jose M. (2025)
ACS Omega
Planells-Cárcel, Andrés; Quintas, Guillermo; Pardo, Judit; Garcia-Rios, Estefani; Guillamón, José Manuel (2025)
Food Frontiers
Planells-Cárcel, Andrés; Valera-García, Elena; Quintas, Guillermo; Martínez, José Luis; Muñiz-Calvo, Sara; Guillamón, José Manuel (2025)
Microbial Biotechnology
Carrillo, Elizabeth; Tárrega, Amparo (2025)
Food Science and Nutrition
Rodríguez-Moro, G.; Cabrera-Rubio, R.; Selma-Royo, M.; Gomez-Morlote, J.A.; Collado,M.C.; Abril, N.; García-Barrera, T. (2025)
Environmental Science and Pollution Research
Alcántara, C.; Peirotén, A.; Ramón-Núñez,L.A.; Landete, J.M.; Monedero, V.; Zúñiga, M. (2025)
International Journal of Systematic and Evolutionary Microbiology
Garcia-Torné, M.; Falcó, I.; Borrell, X.; Bautista, A.; Mazigh, R.; Aznar, R.; Sánchez, G.; Farré, M.; Llorca, M. (2025)
Antibiotics
de Ponzzes-Gomes, C.M.P.B.S.; Cadete, R.M.; Soares, M.A.; (…); Querol, A.; Pereira, G.E.; Rosa, C.A. (2025)
Brazilian Journal of Microbiology
Garofalo, M.A.; Espinales, C.; Yagual, D.; Rosell, C.M.; Cornejo, F. (2025)
Food Reviews International
López-Puertollano, D.; Duncan, H.; Abad-Somovilla, A.; Abad-Fuentes, A.; Rurack, K. (2025)
Microchemical Journal
Roegiers, I.; Gheysens, T.; De Clercq, P.; Minsart, M.; Vanbeversluys, K.; Rać, N.; de Croock, J.; Van de Wiele, T.; Dubruel, P.; Arroyo, M.C. (2025)
Scientific Reports
Santiso-Bellón, C.; Randazzo, W.; Carmona-Vicente, N.; Peña-Gil, N.; Cárcamo-Calvo, R.; Lopez-Navarro, S.; Navarro-Lleó, N.; Yebra, M.J.; Monedero, V.; Buesa, J.; Gozalbo-Rovira, R.; Rodríguez-Díaz, J. (2025)
Gut microbes
Garcia-Solivelles, Sara; Li, Lei; Belloch, Carmela; Flores, Mónica (2025)
Applied Food Research