Elvira Costell protagonitza un nou mural del projecte 'Dones de Ciència'

La nostra companya Elvira Costell, que va treballar en el IATA fins a la seua jubilació en 2013, és la protagonista d'un nou mural del projecte 'Dones de Ciència', realitzat per l'artista Btoy i que està situat en el CEIP Sant Joan de Ribera de Burjassot. Aquest projecte pretén visibilitzar i rendir tribut a científiques de referència nacional i internacional.

Doctora en Ciències Químiques per la Universitat de València (1979), Elvira Costell va ser Professora d'Investigació del CSIC treballant en el IATA, on va dirigir el grup de Propietats Físiques i Sensorials dels Aliment fins a 2013. Elvira assenyala que per a ella "formar part de 'Dones de Ciència' és un honor perquè el projecte recopila i visibilitza el paper de diferents dones en diferents àrees de la ciència i la tecnologia i ho fa mitjançant una xarxa de magnífics murals urbans, també realitzats per dones, que cobreix i adorna València i la seua àrea metropolitana".

El projecte 'Dones de Ciència' és un projecte de la Universitat Politècnica de València (UPV) i el centre d'innovació Les Naus de l'Ajuntament de València, que també compta amb la col·laboració de la FECYT-Ministeri de Ciència i Innovació.
Més informació sobre el proyece en http://www.donesdeciencia.upv.es/