Publicaciones

Mulder, R.H.; Kraaij, R.; Schuurmans, I.K.; Frances-Cuesta, C.; Sanz, Y.; (…); Felix, J.F.; Cecil, C.A.M. (2024)
Brain, Behavior, and Immunity
Bullich-Vilarrubias, C.; Romaní-Pérez, M.; López-Almela, I.; Rubio, T.; García, C.J.; Tomás-Barberán, F.A.; Sanz, Y. (2024)
Communications Biology
Romaní-Pérez, M.; Bullich-Vilarrubias, C.; López-Almela, I.; Sanz, Y. (2023)
Molecular Nutrition and Food Research
Flor-Duro, A.; Olivares, M.; Sanz, Y. (2023)
Nature Microbiology
Ramos-Garcia, V.; Ten-Doménech, I.; Vento, M.; Bullich-Vilarrubias, C.; Romaní-Pérez, M.; Sanz, Y.; Nobili, A.; Falcone, M.; Di Stefano, M.; Quintás, G.; Kuligowski, J. (2023)
Analytical and Bioanalytical Chemistry
Agusti, A.; Lamers, F.; Tamayo, M.; Benito-Amat, C.; Molina-Mendoza, G.V.; Penninx, B.W.J.H.; Sanz, Y. (2022)
Nutrients
Liébana-García, R.; Olivares, M.; Francés-Cuesta, C.; Rubio, T.; Rossini, V.; Quintas, G.; Sanz, Y. (2023)
Gut microbes vol. 15, págs. 2181928 -
Callens, K.; Fontaine, F.; Sanz, Y.; Bogdanski, A; D‘Hondt, Kathleen; Lange, L.; Smidt, H.; van Overbeek, L.; Kostic, T.; Maguin, E.; Meisner, A.; Sarand, I.; Sessitsch, A. (2022)
Frontiers in Sustainable Food Systems vol. 6, págs. 1047765 -
Rossini, V.; Tolosa-Enguis, V.; Frances-Cuesta, C.; Sanz, Y. (2022)
Critical Reviews in Food Science and Nutrition
Lange, L.; Berg, G.; Cernava, T.; (…); Sanz, .; (…); Wakelin, S.; Sessitsch, A. (2022)
Environmental Microbiomes vol. 17, nº 1, págs. 50 -
Olmo, R.; Wetzels, S.U.; Armanhi, J.S.L. et al. (2022)
Frontiers in Microbiology vol. 13, págs. 834622 -
López-Siles, M.; Camprubí-Font, C.; Gómez del Pulgar, E.M.; Sabat Mir, Miriam; Busquets, David; Sanz, Y.; Martinez-Medina, M. (2022)
Frontiers in Immunology vol. 13, págs. 748839 -
Hillestad, E.M.R.; van der Meeren, A.; Nagaraja, B.H.; Bjørsvik, B.R.; Haleem, N.;Benítez-Paez, A.; Sanz, Y.; Hausken, T.; ;Lied, G.A.; Lundervold, A.; Berentsen, B. (2022)
World Journal of Gastroenterology vol. 28, nº 4, págs. 412 - 431