Publicaciones

Espert, M.; Gracia-Fernández, C.; Salvador, A.; Sanz, T.; Hernández, M.J. (2024)
LWT
Espert, M.; Wang, Q.; Sanz, T.; Salvador, A. (2023)
Food and Bioprocess Technology
Flores, M.; Hernán, A.; Salvador, A.; Belloch, C. (2023)
Journal of the Science of Food and Agriculture
Wang, Q.; Espert, M.; Larrea, V.;Quiles, A.; Salvador, A.; Sanz, T. (2023)
Food Hydrocolloids vol. 134, págs. 108007 -
Salvador, Ana; Camacho, Maria del Mar; Martinez-Navarrete, Nuria (2022)
Current Research In Food Science vol. 5, págs. 1047 - 1053
Li, Lei; Perea-Sanz, Laura; Salvador, Ana; Belloch, Carmela; Flores, Mónica (2022)
Meat Science vol. 192, págs. 108896 -
Martínez, S.; Espert, M.; Salvador, A.; Sanz, T. (2022)
Food Hydrocolloids vol. 131, págs. 107793 -
Espert, M.; Hernández, M.J.; Sanz, T.; Salvador, A. (2022)
Current Research in Food Science
Alvarez, M.D.; Cofrades, S.; Espert, M.; Sanz, T.; Salvador, A. (2019)
Gels vol. 7, nº 4, págs. 220 -
Li, L.; Perea-Sanz, L.; López-Díez, J.J.; Salvador, A.; Belloch, C.; Flores, M. (2022)
Meat Science vol. 184, págs. 108698 -
Bascuas, S.; Morell, P.; Quiles, A.; Salvador, A.; Hernando, I. (2021)
Foods vol. 10, nº 8, págs. - 1781
Espert, M.; Hernández, M.J.; Sanz, T.; Salvador, A. (2021)
Food Hydrocolloids vol. 120, págs. 106917 -