Publicaciones

Rivero-Ramos, P.; Fernandez-Julia, P.J.; Rodrigo, D.; Benlloch-Tinoco, M.; Munoz-Munoz, J. (2025)
Food Hydrocolloids for Health
Rivero-Ramos, P.; Railton, J.; Rodrigo, D.; Benlloch-Tinoco, M. (2025)
International Journal of Biological Macromolecules
Grau-Fuentes, E.; Garzón, R.; Rodrigo, D.; Rosell, C.M. (2025)
Food Research International
Eced-Rodríguez, L.; Beyrer, M.; Rodrigo, D.; Rivas, A.; Esteve, C.; Pina-Pérez, M.C. (2024)
Foods
Valdez-Narváez, M.I.; Fernández-Felipe, M.T.; Rodrigo, D. (2024)
Food Science and Technology International
Grau-Fuentes, E.; Garzón, R.; Rodrigo, D.; Rosell, C.M. (2024)
LWT
Fernández-Felipe, M. Teresa; Valdez-Narváez, M. Inés; Martinez, Antonio; Rodrigo, Dolores (2024)
Food Research International
Valdez-Narváez, M.I.; Fernández-Felipe, M.T.; Martinez, A.; Rodrigo, D. (2024)
Foods
Pandiscia, A.; Falcó, I.; Terio, V.; Martínez, A.; Sánchez, G.; Rodrigo, D.; Randazzo, W. (2024)
Innovative Food Science and Emerging Technologies
Rivero-Ramos, P.; Valdez, M.I.; Sanz, T.; Garzón,R.; Rosell,C.M.; Benlloch-Tinoco, M.; Rodrigo, D. (2024)
Food Hydrocolloids
Valdez-Narváez, M.I.; Grau-Fuentes, E.; Morató, N.; Garzón-Lloría, R.; Rodrigo, D. (2023)
Food Science and Technology International
Urbina, J.P.; Marin, C.; Rodrigo, D.; González-Tejedor, G. (2023)
Food Science and Technology International
Grau-Fuentes, E.; Rodrigo, D.; Garzón, R.; Rosell, C.M. (2023)
Journal of Functional Foods
Rivero-Ramos, P.; Unthank, M.G.; Sanz, T.; Rodrigo, M.D.; Benlloch-Tinoco, M. (2023)
Carbohydrate Polymers
Grau-Fuentes, Eva; Úbeda-Manzanaro, María; Martínez, Antonio; Garzón, Raquel; Rosell, Cristina M ; Rodrigo, Dolores (2023)
LWT vol. 175, págs. 114481 -