Publicaciones

Rivero-Ramos, P.; Valdez, M.I.; Sanz, T.; Garzón,R.; Rosell,C.M.; Benlloch-Tinoco, M.; Rodrigo, D. (2024)
Food Hydrocolloids
Pereira, C.L.; Sousa, I.; Lourenço, V.M.; Sampaio, P.; Garzon, R.; Rosell, C.M.; Brites, C. (2024)
Foods
Chinma, C.E.; Adedeji, O.E.; Jolayemi, O.S.; Ezeocha, V.C;Ilowefah, M.A.; Rosell, Cristina M.; Wilkin, J.D.; Adebo, O.A. (2023)
Journal of Food Science
Valsalan, A.; Koksel, F.; Rosell, C.M.; Malalgoda, M. (2019)
Food Reviews International
Gasparre, N.; Rosell, C.M.; Boukid, F. (2023)
European Food Research and Technology
Grau-Fuentes, E.; Rodrigo, D.; Garzón, R.; Rosell, C.M. (2023)
Journal of Functional Foods
De Angelis, D.; Vurro, F.; Santamaria, M.; Garzón, R.; Rosell, C.M.; Summo, C.; Pasqualone, A. (2023)
LWT
Santamaria, M.; Garzon, R.; Rosell, C.M. (2023)
Food Hydrocolloids
Grau-Fuentes, Eva; Úbeda-Manzanaro, María; Martínez, Antonio; Garzón, Raquel; Rosell, Cristina M ; Rodrigo, Dolores (2023)
LWT vol. 175, págs. 114481 -
Santamaria, M.; Montes, L.; Garzon, R.; Moreira, R.; Rosell, C.M. (2023)
Starch/Staerke vol. 75, págs. 2200189 -
Cornejo, F.; Maldonado-Alvarado, P.; Palacios-Ponce, S.; Hugo, D.; Rosell, C.M. (2022)
Molecules vol. 27, nº 18, págs. 6098 -
Guadalupe-Moyano, V.; Palacios-Ponce, A.S.; Rosell, C.M.; Cornejo, F. (2022)
LWT vol. 168, págs. 113904 -
Gasparre, N.; Garzón, R.; Santamaría, M.; Rosell, C.M. (2022)
Journal of Cereal Science vol. 107, págs. 103540 -