Carrillo, Elizabeth; Tárrega, Amparo (2025)
Food Science and Nutrition
Badia-Olmos, C.; Laguna, L.; Igual, C.D.; Tárrega, A. (2025)
Food and Function
Torres, J.D.; Jaeger, S.R.; Puerta, P.; Tárrega, A. (2025)
Applied Food Research
Baixauli, R.; Tárrega, A.; Hernando, I.; Laguna, L. (2025)
Current Research in Food Science
Gomez-Gomez, E.; Calvo-Lerma, J.; González, M.; Heredia, A.; Tárrega, A.; Andrés, A. (2025)
Nutrients
Picó- Muñoz, Ruth; Tárrega, Amparo; Laguna, Laura (2024)
Physiology & Behavior
Viadel, A.; Laguna, L.; Tárrega, A. (2024)
Journal of Texture Studies
Badia-Olmos, C.; Sentandreu, M.A.; Laguna, L.; Tárrega, A.; Sentandreu, E. (2024)
A comparative study of vegetable flours as alternative protein sources of interest for food industry
LWT
Sánchez-García, J.; Muñoz-Pina, S.; García-Hernández, J.; Tárrega, A.; Heredia, A.; Andrés, A. (2024)
Food Research International
Carrillo, E.; Parrilla, R.; Tárrega, A. (2024)
Food Research International
Badia-Olmos, C.; Sánchez-García, J.; Laguna, L.; Zuñiga, E.; Haros, C.M.; Maria Andrés, A.; Tarrega, A. (2024)
Food Research International
Moussaoui, D.; Chaya, C.; Badia-Olmos, C.; Rizo, A.; Tarrega, A. (2023)
Food and Bioprocess Technology
Sánchez-García, J.; Muñoz-Pina, S.; García-Hernández, J.; Tárrega, A.; Heredia, A.; Andrés, A. (2023)
Molecules
Pico-Munyoz, R.; Laguna, L.; Tarrega, A. (2023)
Food Quality and Preference
Picó-Munyoz, R.; Tárrega, A.; Laguna, L. (2023)
Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety