Liébana-García, R.; Olivares, M.; Francés-Cuesta, C.; Rubio, T.; Rossini, V.; Quintas, G.; Sanz, Y. (2023)
Gut microbes vol. 15, págs. 2181928 -
Callens, K.; Fontaine, F.; Sanz, Y.; Bogdanski, A; D‘Hondt, Kathleen; Lange, L.; Smidt, H.; van Overbeek, L.; Kostic, T.; Maguin, E.; Meisner, A.; Sarand, I.; Sessitsch, A. (2022)
Frontiers in Sustainable Food Systems vol. 6, págs. 1047765 -
Rossini, V.; Tolosa-Enguis, V.; Frances-Cuesta, C.; Sanz, Y. (2022)
Critical Reviews in Food Science and Nutrition
Lange, L.; Berg, G.; Cernava, T.; (…); Sanz, .; (…); Wakelin, S.; Sessitsch, A. (2022)
Environmental Microbiomes vol. 17, nº 1, págs. 50 -
Olmo, R.; Wetzels, S.U.; Armanhi, J.S.L. et al. (2022)
Frontiers in Microbiology vol. 13, págs. 834622 -
López-Siles, M.; Camprubí-Font, C.; Gómez del Pulgar, E.M.; Sabat Mir, Miriam; Busquets, David; Sanz, Y.; Martinez-Medina, M. (2022)
Frontiers in Immunology vol. 13, págs. 748839 -
Hillestad, E.M.R.; van der Meeren, A.; Nagaraja, B.H.; Bjørsvik, B.R.; Haleem, N.;Benítez-Paez, A.; Sanz, Y.; Hausken, T.; ;Lied, G.A.; Lundervold, A.; Berentsen, B. (2022)
World Journal of Gastroenterology vol. 28, nº 4, págs. 412 - 431
Liébana-García, R.; Olivares, M.; Rodríguez-Ruano, S.M.; Tolosa-Enguís, V.; Chulia, I.; Gil-Martínez, L.; Guillamón, E.; Baños, A.; Sanz, Y. (2022)
Nutrients vol. 14, nº 3, págs. 44 -
Meisner, A.; Wepner, B.; Kostic, T.; van Overbeek, L.S.;Bunthof, C.J.; de Souza, R.S.C.; Olivares, Marta; Sanz, Yolanda; Lange, L.; Fischer, D.; Sessitsch, A.; Smidt, H. (2022)
Current Opinion in Biotechnology vol. 73, págs. 171 - 178
Fabersani, E.; Portune, K.; Campillo, I.; Lopez-Almela I.; la Paz S.M.-D.; Romani-Perez M.; Benítez-Páez, A.; Sanz, Y. (2021)
Scientific Reports vol. 11, págs. 11788 -
Romaní-Pérez, Marina; Bullich-Vilarrubias, Clara; López-Almela, Inmaculada; Liébana-García, Rebeca; Olivares, Marta; Sanz, Yolanda (2021)
International Journal of Molecular Sciences vol. 22, nº 11, págs. 5830 -