Latest Publications

Pandiscia, A.; Falcó, I.; Terio, V.; Martínez, A.; Sánchez, G.; Rodrigo, D.; Randazzo, W. (2024)
Innovative Food Science and Emerging Technologies
Rivero-Ramos, P.; Valdez, M.I.; Sanz, T.; Garzón,R.; Rosell,C.M.; Benlloch-Tinoco, M.; Rodrigo, D. (2024)
Food Hydrocolloids
Valdez-Narváez, M.I.; Grau-Fuentes, E.; Morató, N.; Garzón-Lloría, R.; Rodrigo, D. (2023)
Food Science and Technology International
Urbina, J.P.; Marin, C.; Rodrigo, D.; González-Tejedor, G. (2023)
Food Science and Technology International
Grau-Fuentes, E.; Rodrigo, D.; Garzón, R.; Rosell, C.M. (2023)
Journal of Functional Foods
Rivero-Ramos, P.; Unthank, M.G.; Sanz, T.; Rodrigo, M.D.; Benlloch-Tinoco, M. (2023)
Carbohydrate Polymers
Grau-Fuentes, Eva; Úbeda-Manzanaro, María; Martínez, Antonio; Garzón, Raquel; Rosell, Cristina M ; Rodrigo, Dolores (2023)
LWT vol. 175, págs. 114481 -
Bojorges, H.; Martínez-Abad, A.; Martínez-Sanz, M.; Rodrigo, D.; Vilaplana, F.; López-Rubio, A.; Fabra, M.J. (2023)
Carbohydrate Polymers vol. 299, págs. 120175 -
Valdez, M.I.; Úbeda-Manzanaro, M.; Narvaes, C.; Rodrigo, D.; Martínez, A. (2022)
PLoS ONE vol. 17, nº 9, págs. 0268306 -
Falcó, I.; Randazzo, W.; Pérez, A.; Martínez, A.; Rodrigo, D.; Sánchez, G. (2023)
Food Control vol. 144, págs. 109384 -
Valdez, María Inés; Garcia, Jennifer; Ubeda-Manzanaro, Maria; Martinez, Antonio; Rodrigo, Dolores (2022)
Food Microbiology vol. 107, págs. 104077 -
Pina-Pérez, MC.; Úbeda-Manzanaro, M.; Beyrer, M.; Martínez, A.; Rodrigo, D. (2022)
Frontiers in Microbiology vol. 12, págs. 781871 -
Babor, M.; Senge, J.; Rosell, C.M.; Rodrigo, D; Hitzmann, B. (2021)
Processes vol. 9, nº 11, págs. 2044 -
Rey, F.; Zacarias, L.; Rodrigo, M.J. (2020)
Frontiers in Plant Science vol. 12, págs. 743993 -
Acosta-Estrada, Beatriz A.; Reyes, Alicia; Rosell, Cristina M.; Rodrigo, Dolores; Ibarra-Herrera, Celeste C. (2021)
Frontiers in Nutrition vol. 8, págs. 687712 -