Arnal, Milagros; Gallego, Marta; Talens, Pau; Mora, Leticia (2023)
Food Chemistry
Heres, A.; Mora, L.; Toldrá, F. (2023)
International Journal of Molecular Sciences vol. 24, págs. 1574 -
Carrera-Alvarado, G.; Toldrá, F.; Mora, L. (2023)
LWT vol. 173, págs. 114381 -
Hayes, M.; Mora, L.; Lucakova, S. (2022)
Biomolecules vol. 12, págs. 1806 -
Mora, L.; Toldrá, F. (2023)
Current Opinion in Food Science vol. 49, págs. 100973 -
Carrera-Alvarado, G.; Toldrá, F.; Mora, L. (2022)
International Journal of Molecular Sciences vol. 23, nº 22, págs. 14140 -
Heres, A.; Yokoyama, I.; Gallego, M.; Toldrá, F.; Arihara, K.; Mora, L. (2022)
Food Research International vol. 162, págs. 112128 -
Xiao, Chuqiao; Toldra, Fidel; Zhao, Mouming; Zhou, Feibai; Luo, Donghui; Jia, Ruibo; Mora, Leticia (2022)
Food Research International
Márquez-Lázaro, J.P.; Mora, L.; Méndez-Cuadro, D.; Rodríguez-Cavallo, E.; Toldrá, F. (2022)
Journal of Food Composition and Analysis vol. 111, págs. 104622 -
Xiao, C.; Toldrá, F.; Zhou, F.; Mora, L.; Luo, L.; Zheng L.; Luo, D.; Zhao, M. (2022)
LWT vol. 161, págs. 113376 -
Heres, A.; Gallego, M.; Mora, L.; Toldrá, F. (2022)
International Journal of Molecular Sciences vol. 23, nº 5, págs. 2507 -
Montoro-García, S.; Velasco-Soria, Á.; Mora, L.; Carazo-Díaz, C.; Prieto-Merino, D.; Avellaneda, A.; Miranzo, D.; Casas-Pina, T.; Toldrá, F.; Abellán-Alemán, J. (2022)
Nutrients vol. 14, nº 2, págs. 298 -
Heres, Alejandro; Saldaña, C.; Toldrá, Fidel; Mora, Leticia (2021)
Identification of dipeptides by MALDI-ToF mass spectrometry in long-processing Spanish dry-cured ham
Food Chemistry: Molecular Sciences vol. 3, págs. 100048 -
Li, C.; Mora, L.; Toldrá, F. (2022)
Food Chemistry vol. 375, págs. 131673 -
Heres, A.; Yokoyama, I.; Gallego, M.; Toldrá, F.; Arihara, K.; Mora, L. (2021)
Journal of Functional Foods vol. 87, págs. 104818 -