Latest Publications

González, C.M.; Garzón, R.; Rosell, C.M. (2019)
Innovative Food Science and Emerging Technologies vol. 51, págs. 205 - 210
Morreale, F.; Benavent-Gil, Y.; Rosell, C.M. (2019)
Food Chemistry vol. 278, págs. 545 - 551
Espinosa-Ramírez, J.; Garzon, R.; Serna-Saldivar, S.O.; Rosell, C.M. (2018)
Food Hydrocolloids vol. 84, págs. 353 - 360
Benavent-Gil, Y.; Rodrigo, D.; Rosell, C.M. (2018)
Carbohydrate Polymers vol. 197, págs. 558 - 564
Rios, R.V.; Garzón, R.; Lannes, S.C.S.; Rosell, C.M. (2018)
LWT - Food Science and Tecnology vol. 96, págs. 260 - 265
Camelo-Méndez, G.A.; Agama-Acevedo, E.; Rosell, C.M.; de J. Perea-Flores, M.; Bello-Pérez, L.A. (2018)
Food Chemistry vol. 263, págs. 201 - 207
Morreale, F.; Garzón, R.; Rosell, C.M. (2018)
Food Hydrocolloids vol. 77, págs. 629 - 635
Campuzano, A.; Rosell, C.M.; Cornejo, F. (2018)
Food Chemistry vol. 256, págs. 11 - 17
Espinosa-Ramírez, J.; Garzon, R.; Serna-Saldivar, S.O.; Rosell, C.M. (2018)
Food Research International vol. 106, págs. 64 - 70
Benavent-Gil, Y.; Rosell, C.M. (2017)
International Journal of Biological Macromolecules vol. 103, págs. 587 - 595
Román, L.; Martínez, M.M.; Rosell, C.M.; Gómez, M. (2017)
International Journal of Biological Macromolecules vol. 101, págs. 326 - 333
Tsatsaragkou, K.; Kara, T.; Ritzoulis, C.; Mandala, I.; Rosell, C.M. (2017)
Food and Bioprocess Technology vol. 10, nº 5, págs. 831 - 841
Benavent-Gil, Y.; Rosell, C.M. (2017)
Carbohydrate Polymers vol. 157, págs. 533 - 540
Bourekoua, H.; Benatallah, L.; Zidoune, M.N.; Rosell, C.M. (2016)
LWT - Food Science and Tecnology vol. 73, págs. 342 - 350
Dura, A.; Yokoyama, W.; Rosell, C.M. (2016)
Plant Foods for Human Nutrition vol. 71, nº 3, págs. 252 - 258