Latest Publications

Bojorges, H.; López-Rubio, A.; Martínez-Abad, A.; Fabra, M.J. (2025)
Food Hydrocolloids
Ebrahimi, M.; Ballester, A.-R.; López-Rubio, A.; Acha, V.; Aussenac, T.; Martínez-Abad, A. (2025)
Industrial Crops and Products
Cabrera-Villamizar, L.A.; Ebrahimi, M.; Martínez-Abad, A.; Talens-Perales, D.; López-Rubio, A.; Fabra, M.J. (2024)
Carbohydrate Polymers
Bojorges, H.; Martínez-Sanz, M.; Fontes-Candia, C.; Díaz-Piñero, L.; Martínez-Abad, A.; López-Rubio, A.; Fabra, M.J. (2025)
Food Hydrocolloids
Ebrahimi, M.; Acha, V.; Hoang, L.; Martínez-Abad, A.; López-Rubio, A.; Rhazi, L.; Aussenac, T. (2024)
Bioresource Technology
Pérez-Bassart, Z.; Méndez, D.A.; Martínez-Abad, A.; López-Rubio, A.; Fabra, M.J. (2020)
Food Hydrocolloids
Cebrián-Lloret, V.; Martínez-Abad, A.; Recio, I.; López-Rubio, A.; Martínez-Sanz, M. (2024)
Food Research International
Cebrián-Lloret, V.; Cartan-Moya, S.; Martínez-Sanz, M.; Gómez-Cortés, P.; Calvo, M.V.; López-Rubio, A.; Martínez-Abad, A. (2024)
Food Chemistry
Benito-González, I.; Ebrahimi, M.; Ortiz-Gimeno, M.M.; Hoang, L.; Acha, V.; Aussenac, T.; Martínez-Abad, A.; López-Rubio, A. (2023)
Cellulose
Pérez-Bassart, Z.; Bäuerl, C.; Fabra, M.J.; Martínez-Abad, A.; Collado, M.C.; López-Rubio, A. (2023)
International Journal of Biological Macromolecules
Bojorges, H.; López-Rubio, A.; Fabra, M.J.; Martínez-Abad, A. (2023)
Carbohydrate polymers
Sabino, Y.N.V.; Araújo Domingues, K.C.D.; Mathur, H.; Gómez-Mascaraque, L.; Drouin,G.; Martínez Abad, A.; Tótola, M.R.; Abreu, L.M.; Cotter, P.D.; Mantovani, H.C. (2023)
International Journal of Biological Macromolecules
Cebrián-Lloret, V.; Martínez-Abad, A.; López-Rubio, A.; Martínez-Sanz, M. (2023)
Food Hydrocolloids
Pérez-Bassart, Z.; Reyes, A.; Martínez-Abad, A.; López-Rubio, A.; Fabra, M.J. (2023)
Food Hydrocolloids
Bojorges, H.; López-Rubio, A.; Martínez-Abad, A.; Fabra, M.J. (2023)
Trends in Food Science and Technology