Latest Publications

Badia-Olmos, C.; Laguna, L.; Igual, C.D.; Tárrega, A. (2025)
Food and Function
Baixauli, R.; Tárrega, A.; Hernando, I.; Laguna, L. (2025)
Current Research in Food Science
Picó- Muñoz, Ruth; Tárrega, Amparo; Laguna, Laura (2024)
Physiology & Behavior
Viadel, A.; Laguna, L.; Tárrega, A. (2024)
Journal of Texture Studies
Badia-Olmos, C.; Sentandreu, M.A.; Laguna, L.; Tárrega, A.; Sentandreu, E. (2024)
LWT
Ismael-Mohammed, K.; Bolívar-Prados, M.; Laguna, L.; Nuñez Lara, A.; Clavé, P. (2024)
Foods
Badia-Olmos, C.; Sánchez-García, J.; Laguna, L.; Zuñiga, E.; Haros, C.M.; Maria Andrés, A.; Tarrega, A. (2024)
Food Research International
Pico-Munyoz, R.; Laguna, L.; Tarrega, A. (2023)
Food Quality and Preference
Ismael-Mohammed, K.; Bolivar-Prados, M.; Laguna, L.; Clavé, P. (2023)
Nutrients
Picó-Munyoz, R.; Tárrega, A.; Laguna, L. (2023)
Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety
Baixauli, R.; Dobiašová, A. ; Tarrega, A.; Laguna, L. (2023)
Food Hydrocolloids for Health
Muñoz-Núñez, M.; Laguna, L.; Tárrega, A. (2023)
Food Research International vol. 165, págs. 112474 -
Rizo, A.; Bartu, A.; Laguna, L.; Tarrega, A. (2022)
Food Quality and Preference vol. 103, págs. 104706 -
Baixauli, R.; Bolivar-Prados, M.; Ismael-Mohammed, K.; Clavé, P.; Tárrega, A.; Laguna, L. (2022)
Gels vol. 8, nº 7, págs. 430 -