Escalante-Aburto, A.; Hernández-García, E.; López-Rubio, A.; Fabra, M.J.; Salvia-Trujillo, L.;Odriozola-Serrano, I.; Chuck-Hernández, C. (2025)
Food Chemistry
Bojorges, H.; López-Rubio, A.; Martínez-Abad, A.; Fabra, M.J. (2025)
Food Hydrocolloids
Pereira, J.F.; Núñez, E.; Reyes, A.; Mali, S.; Lopez-Rubio, A.; Fabra, M.J. (2024)
Future Foods
Ebrahimi, M.; Ballester, A.-R.; López-Rubio, A.; Acha, V.; Aussenac, T.; Martínez-Abad, A. (2025)
Industrial Crops and Products
Cabrera-Villamizar, L.; Pereira, J.F.; Castanedo, M.; López-Rubio, A.; Fabra, M.J. (2025)
Carbohydrate Polymers
Cabrera-Villamizar, L.A.; Ebrahimi, M.; Martínez-Abad, A.; Talens-Perales, D.; López-Rubio, A.; Fabra, M.J. (2024)
Carbohydrate Polymers
Bojorges, H.; Martínez-Sanz, M.; Fontes-Candia, C.; Díaz-Piñero, L.; Martínez-Abad, A.; López-Rubio, A.; Fabra, M.J. (2025)
Food Hydrocolloids
Molet-Rodríguez, A.; Méndez, D.A.; López-Rubio, A.; Fabra, M.J.; Martinez Sanz, M.; Salvia-Trujillo, L.; Martín-Belloso, O. (2024)
Food Hydrocolloids
Cabrera-Villamizar, L.; Campano, C.; López-Rubio, A.; Fabra, M.J.; Prieto, M.A. (2024)
Carbohydrate Polymers
Enric Cuevas-Ferrando, Inés Girón-Guzmán, Santiago Sánchez-Alberola, Irene Falcó, Azahara Díaz-Reolid, Pablo Puchades-Colera, Sandra Ballesteros, Alba Pérez-Cataluña, José María Coll, Eugenia Núñez, María José Fabra, Amparo López-Rubio, and Gloria Sánchez (2024)
npj Clean Water
Ebrahimi, M.; Acha, V.; Hoang, L.; Martínez-Abad, A.; López-Rubio, A.; Rhazi, L.; Aussenac, T. (2024)
Bioresource Technology
Pérez-Bassart, Z.; Méndez, D.A.; Martínez-Abad, A.; López-Rubio, A.; Fabra, M.J. (2020)
Food Hydrocolloids
Ramírez-Brewer, D.; Méndez, D.A.; Garcia-Zapateiro, L.A.; López-Rubio, A.; Fabra, M.J. (2024)
LWT
Cebrián-Lloret, V.; Martínez-Abad, A.; Recio, I.; López-Rubio, A.; Martínez-Sanz, M. (2024)
Food Research International
Cebrián-Lloret, V.; Cartan-Moya, S.; Martínez-Sanz, M.; Gómez-Cortés, P.; Calvo, M.V.; López-Rubio, A.; Martínez-Abad, A. (2024)
Characterization of the invasive macroalgae Rugulopteryx Okamurae for potential biomass valorisation
Food Chemistry
- 1
- 2
- 3
- 4
- siguiente ›
- última »