Latest Publications

Ramírez-Brewer, D.; Méndez, D.A.; Garcia-Zapateiro, L.A.; López-Rubio, A.; Fabra, M.J. (2024)
LWT
Pérez-Bassart, Z.; Bäuerl, C.; Fabra, M.J.; Martínez-Abad, A.; Collado, M.C.; López-Rubio, A. (2023)
International Journal of Biological Macromolecules
Bojorges, H.; López-Rubio, A.; Fabra, M.J.; Martínez-Abad, A. (2023)
Carbohydrate polymers
Carrasco-Sandoval, J.; Aranda, M.; Henríquez-Aedo, K.; Fernández, Marcos; López-Rubio, A.; Fabra, M.J. (2023)
International Journal of Biological Macromolecules
Pérez-Bassart, Z.; Reyes, A.; Martínez-Abad, A.; López-Rubio, A.; Fabra, M.J. (2023)
Food Hydrocolloids
Bojorges, H.; López-Rubio, A.; Martínez-Abad, A.; Fabra, M.J. (2023)
Trends in Food Science and Technology
Méndez, D.A.; Falcó, I.; Martínez-Abad, A.; Sánchez,G.; López-Rubio, A.; Fabra, M.J. (2023)
Food Hydrocolloids vol. 137, págs. 108327 -
Campano, C.; Rivero-Buceta, V., Fabra, M.J., Prieto, M.A. (2022)
International Journal of Biological Macromolecules vol. 223, págs. 1495 - 1505
Kavya, M.; Udayarajan, C.; Fabra, M.J.; López-Rubio, A.; Nisha, P. (2022)
Critical Reviews in Food Science and Nutrition
Orqueda, M.E.; Mendez, Daniel A.; Martinez-Abad, Antonio; Zampini, Catiana; Torres, Sebastian; Isla, M. Ines;Lopez-Rubio, Amparo; Fabra, María José (2022)
Food Hydrocolloids vol. 133, págs. 107888 -
Bojorges, H.; Martínez-Abad, A.; Martínez-Sanz, M.; Rodrigo, D.; Vilaplana, F.; López-Rubio, A.; Fabra, M.J. (2023)
Carbohydrate Polymers vol. 299, págs. 120175 -
Pérez-Bassart, Z.;, Martínez-Abad, A.; Reyes, A.; López-Rubio, A.; Fabra, M.J. (2023)
Food Hydrocolloids vol. 135, págs. 108174 -
Méndez, D.A.; Martínez-Abad, A.; Martínez-Sanz, M.; López-Rubio, A.; Fabra, M.J. (2023)
Food Hydrocolloids vol. 135, págs. 108119 -
Pérez-Bassart, Z.; Fabra, M.J.; Martínez-Abad, A.; López-Rubio, A. (2023)
Food Chemistry vol. 402, págs. 134207 -
Tomadoni, B.; Fabra, M.J.; Méndez, D.A.; Martínez-Abad, A.; López-Rubio, A. (2022)
Foods vol. 11, nº 14, págs. 2093 -