Latest Publications

Fabra, M.J.; Pérez-Bassart, Z.; Talens-Perales, D.; Martínez-Sanz, M.; López-Rubio, A.; Marí­n-Navarro, J.; Polaina, J. (2019)
Food Hydrocolloids vol. 96, págs. 171 - 177
G. Gómez-Mascaraque, L.; Martínez-Sanz, M.; Fabra, M.J.; López-Rubio, A. (2019)
Food Hydrocolloids vol. 90, págs. 523 - 533
Falcó, I.; Randazzo, W.; Sánchez, G.; López-Rubio, A.; Fabra, M.J. (2019)
Food Hydrocolloids vol. 92, págs. 74 - 85
Gómez-Mascaraque, L.G.; Tordera, F.; Fabra, M.J.; Martínez-Sanz, M.; Lopez-Rubio, A. (2019)
Innovative Food Science and Emerging Technologies vol. 51, págs. 2 - 11
Estevinho, B.N.; Samaniego, N.; Talens-Perales, D.; Fabra, M.J.; López-Rubio, A.; Polaina, J.; Marín-Navarro, J. (2018)
International Journal of Biological Macromolecules vol. 115, págs. 476 - 482
Randazzo, W.; Fabra, M.J.; Falcó, I.; López-Rubio, A.; Sánchez, G. (2018)
Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety vol. 17, nº 3, págs. 754 - 768
Atay, E.; Fabra, M.J.; Martínez-Sanz, M.; Gomez-Mascaraque, L.G.; Altan, A.; Lopez-Rubio, A. (2018)
Food Hydrocolloids vol. 77, págs. 699 - 710
Martínez-Sanz, M.; Fabra, M.J.; G. Gómez-Mascaraque, L.; López-Rubio, A. (2018)
Food Hydrocolloids vol. 77, págs. 257 - 269
Fabra, M.J.; Falcó, I.; Randazzo, W.; Sánchez, G.; López-Rubio, A. (2018)
Food Hydrocolloids vol. 81, págs. 96 - 103
Gómez-Mascaraque, L.G.; Llavata-Cabrero, B.; Martínez-Sanz, M.; Fabra, M.J.; López-Rubio, A. (2018)
Journal of Colloid and Interface Science vol. 517, págs. 113 - 123
Castro Mayorga, J.L.; Fabra Rovira, M.J.; Cabedo Mas, L.; Sánchez Moragas, G.; Lagarón Cabello, J.M. (2018)
Journal of Applied Polymer Science vol. 135, nº 2, págs. 45673 -
Fabra, M.J.; Martínez-Sanz, M.; Gómez-Mascaraque, L.G.; Coll-Marqués, J.M.; Martínez, J.C.; López-Rubio, A. (2017)
Algal Research vol. 28, págs. 80 - 87
Castro-Mayorga, J.L.; Randazzo, W.; Fabra, M.J.; Lagaron, J.M.; Aznar, R.; Sánchez, G. (2017)
LWT - Food Science and Tecnology vol. 79, págs. 503 - 510
Echegoyen, Y.; Fabra, M.J.; Castro-Mayorga, J.L.; Cherpinski, A.; Lagaron, J.M. (2017)
Trends in Food Science and Technology vol. 60, págs. 71 - 79
Castro-Mayorga, J.L.; Fabra, M.J.; Cabedo, L.; Lagaron, J.M. (2017)
Nanomaterials vol. 7, nº 1, págs. 4 -