Laura Laguna, triada nou membre de l'Acadèmia Jove d'Espanya

La nostra companya Laura Laguna, investigadora Ramón y Cajal en el laboratori SensIATA, del departament de Ciència d'Aliments del IATA, ha sigut triada nou membre de l'Acadèmia Jove d'Espanya..

Dijous passat, 3 de juny, la Junta General de l'Acadèmia Jove d'Espanya va triar 10 nous Acadèmics de Número. En el procés de selecció ha participat un comité internacional independent format per investigadors de gran prestigi que abasten diferents àrees del coneixement. A aquesta convocatòria es van presentar 102 candidats, és a dir, menys del 10% dels sol·licitants ha sigut seleccionat en un procés altament competitiu per l'excel·lent trajectòria professional dels candidats. A més dels mèrits acadèmics, s'han tingut en compte altres factors com la diversitat dels candidats i la *multidisciplinaridad de les seues àrees de treball. Els nous Acadèmics de Número de l'Acadèmia Jove d'Espanya són: Jorge Alegre Cebollada, Pablo Alonso González, Lino Camprubí Bueno, César de la Fuente Núñez, Estrella Díaz Sánchez, Manuel Irimia Martínez, Laura Laguna Cruañes, María Llorens Martín, Beatriz Pelaz García and Emma Torró Pastor.

Des del passat 2019 en què es va crear l'Acadèmia (AJE), aquesta vela per la promoció de la ciència com a opció professional entre la joventut, donar visibilitat i representar als joves científics, donar suport a l'intercanvi d'investigadors entre institucions o aportar nous enfocaments en la resolució de problemes d'importància tant nacional com internacional.

Més informació.